Erotické pojmosloví (písmeno K)

Erotické pojmosloví (písmeno K)

Anotace: Pojmy v akrosticích podesáté

Sbírka: Sexikon

Kopulovat za prachy
Asi není
Jistě podle bible.
Íííí ty strachy,
Co mě trápí...
Nevěstky chlíplé
Istě neskončí v nebi.
Co naplat!
Erotice stop! Pán Bůh zaplať!
---------------------------------------


Kdo mě nakazil
A kdy to bylo?
Prcovní neschopnost
A u lékaře se to potvrdilo.
Vale nyní dávám
Kopulaci bez kondomu.
A bez něj už nevyjdu z domu!
---------------------------------------


Komu není rady,
Asi není pomoci.
Sexuální devianti
Trpí pudy jako otroci.
Radikální zákrok -
A pomůže.
Co platno:
Eunuch co kdysi býval mužem.
---------------------------------------


Když ženu
Lapí tato změna,
I zkušenou ženu
Mírně zaskočí přeměna
A vše co sebou nese
Xakru, až se otřese.
---------------------------------------


Kouzelný vrcholek
Libida pouhý,
I když se nezdá -
Třešnička touhy.
Objev ho,
Rytmicky dráždi,
I za chvíli bude mokrá
Skoro jako v dáždi.
---------------------------------------


Kontracepce,
Ochrana,
Několikrát
Do rána
Oddej se touze,
Můžeš i dlouze.
---------------------------------------


Kdekdo by chtěl
Oddanou milenku.
No jako ve starém Římě
Křehkou dívenku
Ubytovat doma,
Bydlet spolu s manželkou
Íííí žádná sodoma,
Nýbrž povolená forma,
Až do 9. století norma.
---------------------------------------


Každá dáma
Odvážný kousek
Rozhodně musí mít.
Zkušená dáma -
Erotický zákusek -
Tím může v něm být.
---------------------------------------


Kdo je přiměl k prostituci?
Udělat z nich kurvy?
Přízemní hromotluci,
Lidské nuly.
Ííí snad je spravedlnost dostihne.
Řemeslo tohle prabídné
I zákon řádným trestem postihne. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 12.09.2015
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí