Erotické pojmosloví (písmeno M)

Erotické pojmosloví (písmeno M)

Anotace: Pojmy v akrosticích podvanácté

Sbírka: Sexikon

Monogamní
Akt stvrzení...
Naivně a
Že prý z lásky.
Erotika časem s
Léty opadá,
Sex bokem -
Tvrdě za
Vlásky
Í bez lásky...
--------------------------------------

Moci se dotykům oddat
A úplně se tomu poddat.
Slastný relax -
Ách smyslná přezvěst,
Že prý se chceš předvést.
--------------------------------------

Mám zrovna chvíli
A jsem chtivá.
Sama to zvládnu,
To už tak bývá...
Už mířím k cíli,
Rychle vzdychám.
Brunátnu
A jen moment zbývá...
Celá slastí kňucíce
Exploduji na elementární částice.
--------------------------------------

Menstruace
End!
No
Opravdu konec a
Přirozený.
A jest
Už mi
Zazvonil zvonec,
Ale teď kdykoli sex.
--------------------------------------

Mně dobře známý tlak
Ěst
Signál ženského utrpení.
Í když žiji s tím roky, tak
Čumím, vždy
Kleji a prosím, ať se tento týden
Yhned v další změní.
--------------------------------------

Mám styl, perfektní figuru...
Evidentně jsem módní guru.
Talent na módu mám v malíku.
Rozhodl jsem se strávit
Odpoledne
S kamarádkou v butiku.
Eště než vyjdeme na fashion túru,
Xenie
Udělá mi manikuru.
Ále make-up zvládnu sám,
Líčidel jsem totiž král.
--------------------------------------

Mrdat
I když na tajnačku
Lepší je než jednu kačku.
Erotika, vášeň s
Neznámou děvou...
Enem zatloukat.
Co? No nehnout ani brvou.
--------------------------------------

Mám jedno tajemství,
I když moc dobře vím,
Ledva si spolu dáme pár skleniček vín
Exaktně ti vše povím,
Neopomenu pikantní podrobnosti,
Kamarádky a jejich povídání o sexu-
A zcela bez příkras a ctností.
--------------------------------------

Maminy-
Ideálně ojet všecky!
Lepší sex jsem neměl... A ty
Famózní cecky.
--------------------------------------

Mám jenom jedno,
Ostatním mužům druhé zavidím.
Nenarostlo mi,
Opravdu na tom nic nezměním.
Rarita
CHybějícího varlete
Irituje
Samce nejen na klozetě.
Marně hledá na internetě
Univerzální rady, jak dát
Svý kulce grády. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 17.11.2015
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí