E(ro)tiketa

E(ro)tiketa

Anotace: E(ro)tiketa poprvé

Sbírka: Sexikon

I na první rande
jdi s kondomem...
Ne s každou to končí
rozloučením před domem.


Ztopořené bradavky
nevyužijí
jen padavky.


Myslet na své potřeby může,
avšak ženin bouřlivý orgasmus
z něj dělá opravdového muže.


Projevy zájmu
přirozený -
jen krůček od
přirození...


Chceš být dobytá?
Musíš být
voňavá, umytá. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 28.02.2016
Přečteno 737x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí