E(ro)tiketa IX.

E(ro)tiketa IX.

Anotace: E(ro)tiketa podeváté

Sbírka: Sexikon

Není žádnou ostudou
používat hračky,
občas totiž spolehlivě
nahrazují "ptáčky".


Není univerzálních délek,
nýbrž univerzem je sex: všelék.


Nedělej to opilá,
ať v ní nemáš debila.


Nejen v osudovém spojení
je možné pořádné zpocení. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 03.11.2016
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí