E(ro)tiketa XI.

E(ro)tiketa XI.

Anotace: E(ro)tiketa pojedenácté

Sbírka: Sexikon

Je vhodné
začít sexem den
nejeden,
zvedne to
náladu nejen.


Ne každé lůno ženské
je promiskuitně společenské.
Ne všichni muži
chtějí se s každou družit.


Na paměti měj kdejakou
pohlavní chorobu,
ať ho nemáš
jenom na ozdobu.


Ať klidně
dme se v tobě pýcha,
když hlasitě vzdychá. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 05.11.2016
Přečteno 444x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí