E(ro)tiketa XVI.

E(ro)tiketa XVI.

Anotace: E(ro)tiketa pošestnácté

Sbírka: Sexikon

Je-li chladný jako inuita,
beztak za jinou už lítá.


Není ostuda,
že se ti scvrklo,
když máš
pod sebou prkno.


Neopomíjej,
že i po styku
touží
ženy po dotyku.


Kapesníčky po ruce
řeší všechny poluce. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 10.11.2016
Přečteno 536x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí