Sexuální zeměpiss (B)

Sexuální zeměpiss (B)

Anotace: Města na B

Sbírka: Sexikon

V Bakově nad Jizerou
se s chtíčem poperou.


V Bavorově na jihu Čech
je slyšet snad každý vzdech.


V Bečově nad Teplou
podprsenku hned rozepnou.


Pro muže z Bechyně
jsou ženy bohyně.


V Bělé nad Radbuzou
si poradí i s
menopauzou.


V Bělé pod Bezdězem
je po sexu
každý vítězem.


Páry z Bělčice
přizvou i
komplice.


V Benátkách nad Jizerou
ojedou leckterou.


Lidé v Benešově
věnují se lásce
spíše v domově.


V Benešově nad Ploučnicí
zní vzdechy i světnicí.


Středočeský Beroun?
Užije si nejen hezoun.


Natěšení z Bezdružic
skryjí se i
ve stínu kukuřic.


Není pravda že
v Bílině,
dělají to jen
po víně.


Při sexu v Bílovci
nešetří citoslovci.


Hlasité vzdechy v Blansku
jsou slyšet možná i v Dánsku.


Ženám v Blatné
je odmítání sexu
prd platné.


Nejen v obci Blovice
vyskytují se bukvice.


Ústecké Blšany
dosáhnou sexem
nirvany.


Na severu v Bohumíně
jsou tak rádi ve vagíně.


V Bohušovicích nad Ohří
jsou muži nadprůměrně obří.


V Bochově
občas i
surově.


Na Zlínsku Bojkovice -
tam to chtějí furt a více.


V obci Bor
není k
sexu vzdor.


Královehradecký Borohrádek?
Rádi si tam plácnou na zadek.


Ve vášni jsou svršky
občas trhány
tam, kde leží Borovany.


Chuť mají v Boskovicích
nejen po ústřicích.


V Božím Daru
mají páru.


V Brandýse nad Labem
nespokojí se
a aktem chabém.


v Brandýse nad Orlicí
můžou i po opici.


Pozor na to v Brně!
Ať nemáš hned škvrně.


Nejraději v Broumově
chodí v rouše Adamově.


Žijí v obci Brtnice
jenom samé ďáblice?


Najdete v Brumov-Bylnice
ještě nějaké panice?


Nebojí se análu
v Bruntálu.


Dej si pozor v Brušperku,
ať nepotkáš hysterku.


Když se projdeš Břeclaví,
z žen se ti tam postaví.


Je možné, že v Březnici
zasunou i tragici.


Není každá nachová,
tam v obci Březová.


V Březové nad Svitavou
mají touhu sžíravou.


Je to snad dědičné
ten chtíč v Břidličné?


Sexy lvice, dlouhé kštice,
i takové jsou Bučovice.


V Budišově nad Budišovkou
pyšní se i hodinovkou.


V Budyni nad Ohří
jsou v tom dobří.


Obyvatelé Buštěhradu
jsou výkonní
nejen v listopadu.


V Bystrné
piss ne?


I v Bystřici
najdou
se hříšníci.


V Bystřici nad Pernštejnem
nestydí se na
místě veřejném.


Pro lid
v Bystřici pod Hostýnem
je sex vitamínem.


Sexuální absenci
nesnesou v Bzenci. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 15.11.2016
Přečteno 537x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí