Sexuální zeměpiss (Č)

Sexuální zeměpiss (Č)

Anotace: Města na Č

Sbírka: Sexikon

Že prý jsou v Čáslavi
trochu nedočkaví.


Lidé z Čelákovic
nedělají to
na polovic.


O slastných okamžicích
vědí své i v Černošicích.


Libují si často
v klíně
v Černošíně.


O mnoho průnicích
sní v Černovicích.


Ať chtějí ovládnout se
sebevíce,
stejně i tak podlehnou
v obci Červená Řečice.


V Červeném Kostelci
rádi jsou v kosočtverci.


Po sexu mají tváře zářící
v České Kamenici.


V České Lípě
je tak chlípně.


V České Skalici
jsou zvyklí
ohanbí si posíci.


V České Třebové
souloží jak bohové.


V Českých Budějovicích
ví o praktikách mučících.


České Velenice?
Tam ví
o chloupkové estetice.


V Českém Brodě
dráždí
na G bodě.


V Českém Dubu
v orgasmu
se škubů.


V Českém Krumlově
dělají to špičkově.


V Českém Těšíně
je to těší, ne? (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 17.11.2016
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí