Sexuální zeměpiss (D)

Sexuální zeměpiss (D)

Anotace: Města na D

Sbírka: Sexikon

I před svitem Večernice
souloží obyvatele Dačice.


V Dašicích
třesou se jako
v aspicích.


Víte, že v Děčíně
nevydrží nečinně?


Není každá Děsná
v obci Desná.


Ne všechny úmysly
v Deštné
jsou čestné.


V obci Dobrovice
znají všelijaké
sexuální pozice.


V Dobrušce
podlehneš i
ropušce.


Když je chuť
všeho zanech
v Dobřanech.


V obci Dobřichovice
je nekonečná
touhy studnice.


V Dobříši
vzruší se i
fetiši.


V obci Doksy
neřeší
v sexu paradoxy.


V Dolním Benešově
prožívají
orgasmy jen opravdově.


Nejradši v domově
milují se
v Dolním Bousově.


Pěkné děvčice
jsou v obci
Dolní Kounice.


Sex obohacuje
i duševně
lid v Dolní Poustevně.


V Domažlicích
řádí i v mrazících.


V Dubé
to dupe.


V Dubí
se svými zážitky
(ne)chlubí.


Dubňani
souloží jako
pohani.


V Duchcově
jsou pudoví jako
pračlověk.


V Dvoře Králové nad Labem
se po tom nadlábnem. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 18.11.2016
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí