Sexuální zeměpiss (H)

Sexuální zeměpiss (H)

Anotace: Města na H

Sbírka: Sexikon

V Habartově
dělají to dle chuti,
namátkově.


V Habrech
nejen sní
o sexy
nešvarech.


V Hanušovicích
dělají to nejen
v pozicích
klasických.


V Harrachově
umí se lidé
vzrušit
i ve slově.


Obyvatelé Hartmanic
chtějí to nebo nic.


Ze smogu v Havířově
nechutná sperma vanilkově.


V Havlíčkově Brodě
dochází k sexuální shodě.


V obci s názvem Hejnice
má šanci i slonice.


Nejsou pořád měkkcí
v Heřmanově Městci.


Výkřik rozkoše v Hlisku
je slyšet i v Finsku?


Sexem v Hluboké nad Vltavou
starosti samy odplavou.


V Hlučíně
v kládě hučí ne?


Nědělej při sexu:
kuku
v Hluku.


V Hodkovicích nad Mohelkou
mají chuť převelkou.


Občas se tváří
nevinně
v Hodoníně.


Lepší zábavu než pexeso
znají dospělí v městě Holešov.


Styk o jedné replice
neuznávají občané Holice.


Vzruší se
po jednom slově
v Holýšově.


Na Hoře Svaté Kateřiny
je to pokaždé jiný.


O touhách potlačujících
ví někteří v Horažďovicích.


V Horním Benešově
líbají se hladově.


Jsou obratné
v Horní Blatné.


V Horní Bříze
podlehneš
druhé míze.


V Horní Cerekvi
se po aktu rychle
údy scvrkly.


Lidem v Horním Jelení
se líbí občasné ponížení.


Jako na trampolíně
skáčou při tom
v Horním Jiřetíně.


Touhy vybrané
mají v Horní Plané.


V Horním Slavkově
si v posteli
rádi pohověj.


V Horšově Týnci
jsou sexy týpci.


Vášeň hořící
rozdmýchají v Hořici.


V obci Hořovice
sbalíš i zajíce.


Ženy sexuálně pohostinné
jsou ve městě Hostinné.


V obci Hostivice
přizvou i hosty navíce.


Umí si o to říct
v obci Hostomice,
i když trochu rdíce.


Pěkní hezouni
jsou v Hostouni.


Nejen hlavu vzhůru
vdovče
v Hoštce.


V Hradci Králové
rádi kouřové.


Necpi se čočovicí
před stykem
v Hradci nad Moravicí.


Neřeš hádku
sexem v Hrádku.


V Hrádku nad Nisou
užiješ si i s hlavou lysou.


Ve věcech jiskřících
jsou odborníci
v Hranicích.


Přitažlivé osobě
podlehneš v Hrobě.


V Hrochově Týnci
jsou do toho blázínci.


Jak jinak než pohotově
jdou na to v Hronově.


Rudé líce
mají po sexu
v obci Hrotovice.


Je těžké
nepodlehnout vagíně
v Hroznětíně.


V Hrušovanech nad Jevišovkou
necpou se před aktem hrachovkou.


V Hulíně
rádi skončí
v klíně.


V Humpolci
jsou ohromeni
psrními dvorci.


V Husinci
jsou nadržení
tatínci.


V Hustopečích
prchnou do zaječích? (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 21.11.2016
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí