Sexuální zeměpiss (Ch)

Sexuální zeměpiss (Ch)

Anotace: Města na Ch

Sbírka: Sexikon

Pěkné děvčice
jsou v obci Chabařovice.


V Chebu
často jebů.


I na slunci
rádi v Chlumci.


Každý s tvrdým je hrdinou
v Chlumci nad Cidlinou.


Rychle se tě zmocní
v Chocni.


Vzájemně si vyhovět -
tak to rádi v Chodově.


I když se tváří jalově,
nezapomeň na ochranu
v Chomutově.


V Choběboři
tam tě zboří.


Co je slast,
ví i ve městě Chrast.


Sexuální zábavě
věnují se v Chrastavě.


Dobývat ženskou svatyni
chtějí muži v Chropyni.


S rozměry většími
oslňují v Chrudimi.


V obci jménem Chřibská
libují si v pyskách.


Orgasmy v mžicích
umí ve Chvaleticích.


Jdi na to přímo
v obci Chýnov.


Nenajdeš měkkýše
v obci Chyše. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 22.11.2016
Přečteno 486x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí