Sexuální zeměpiss (K)

Sexuální zeměpiss (K)

Anotace: Města na K

Sbírka: Sexikon

Nebudete zklamáni
v Kadani.


Když vrcholí, zapípou
v Kamenici nad Lipou?


Flirtují prý stylově
v Kamenickém Šenově.


Nejsou prý
tragici
v Kaplici.


Při aktu
v Kardašově Řečici
tahej ji za kštici.


V Karlových Varech
ví vše
o sexuálních nešvarech.


Bude ti stát
v Karolínce
nejen jenom
v Karolínce.


Sílu kombiné
znají v Karviné.


V sexu více
kasajou sa
v obci
Kasejovice.


V Kašperských horách,
když přijde chuť,
povalí tě i na hrách.


Vzrušují se
hezky slovně
v Kaznějově.


I tchýně
chtějí
v obci
Kdyně.


Rozměry mužů v Kelči
nejsou křepelčí.


K erotice kladně
stavějí se v Kladně.


Pozor na sperma
v zubech
v Kladrubech.


V Klášterci nad Ohří
jsou v tom dobří.


V obci Klatovy
nejsou ženy ledový.


I v křesťanech
proudí touha
v Klecanech.


O mnohých cukrblicích
ví v Klimkovicích.


V Kloboucích u Brna
je pod každou
mokrá skvrna.


Sexu nežli medicíně
věnují se v Kojetíně.


Nejradši v klíně
tráví čas
v Kolíně.


Oslnění ženskou zadnicí
jsou muži v Konici.


V kalhotech mají plno
v obci Kopidlno.


Nezkoušej sex odříci
v Kopřivnici.


V Koryčanech
touhy jen tak nenech.


V obci Kosmonosy
tam se ženy nosí.


Každý vzplane
v Kostelci na Hané.


V Kostelci nad Černými lesy
znají afrodiziakální delikatesy.


V Kostelci nad Labem
na to nedlabem.


V Kostelci nad Orlicí
tahej ji při tom za kštici.


Neopomíjej ochrany
v obci Košťany.


Často
kouří mi
v Kouřimi.


Nikdy toho nezanech
v Kožlanech.


V obci Králíky
maji hbité prstíky.


Ženám z Kralovic
dones předtím
pár kytic.


V Kralupech nad Vltavou
orgasmem
starosti odplavou.


V Králově Dvoře
odívají se spoře.


Mnoho honících
je v Kraslicích.


V Krásné Hoře nad Vltavou
nenajdeš snad pohrdavou.


V Krásné Lípě
tam je chlípně.


V Krásném Údolí
tam se vrcholí.


Umějí to krásně
v Krásně.


Chuť na to
mají napsanou
ve tvářích
v Kravařích.


Klasicky i nově
dělají to
v Krnově.


Rádi ti ji vylíží
v Kroměříži.


Sexuální erupce
zažiješ v Krupce.


Na touhu si zvykly
ženy v obci Krykry.


Pořád chtějí více
v obci Kunovice.


Souložili by
i na blátě
v Kunštátě.


Od jara do zimy
dělají to v Kuřimi.


Sémě v Hoře Kutné
mají muži hutné.


Ve městě Kyjov
mu vyhov.


V Kynšperku nad Ohří
díky sexu neochoří. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 09.07.2017
Přečteno 552x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takhle když vášnivá pojme mě v Kouřimi
jistě se dovtípíš, klekne si kou.. mi

09.07.2017 13:45:33 | kudlankaW

možná míň, a líp? takové až moc násilné, skoro bez vtipu...

09.07.2017 13:13:48 | hledač

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí