Sexuální zeměpiss (M)

Sexuální zeměpiss (M)

Anotace: Města na M

Sbírka: Sexikon

Sexuálním napětím
trpí v obci Manětín.


V Mariánských lázních
si užívají jako
ve vrstvách buržoazních.


Vystačí si občas
i sólově
v Mašťově.


Nevydrží nečinně
v Mečíně.


Stane se, že ve mžiku
jsou muži v Mělníku.


V Městci Králové
jsou ženy
hned hotové.


Vášnivé dvojice
jsou ve Městě Albrechtice.


V Touškově Městě
vlezou se
jí tam i pěstě.


Moc u toho nehovoří
v Meziboří.


Ztopořený zachřestí
v Meziměstí?


Jako o králících
mluví o lidech
v Mikulášovicích.


Úspěšný lov?
Mikulov.


Mužům v Miletíně
hučí jako ve včelíně.


Každý muž je maestro
v obci Milevsko.


Lidé touhou funící
jsou v Milovicích.


Ohni ji v Mimoni,
i když se kaboní.


Den sexem oslav
ve městě Miroslav.


Voní ženy
v Mirošově
pomerančově?


Nedostatek sexu v Miroticích
projevuje se v tváři ticích.


Touží sebevíce
v obci Mirovice.


Neslaví, že se postaví
v Mladé Boleslavi.


Ženám z Mladé Vožice
vleze se tam i kukuřice.


Stále nabité kulovnice
mají muži ve městě Mnichovice.


Dírkou ti prosviští
v Mnichově Hradišti.


V Mníšku pod Brdy
nejsou při sexu
překážkou ani prdy.


Chutná sémě v Modřici
po lékořici?


V Mohelnici
je lepší čas trávit v ložnici
než vyjídat lednici.


Kašli před tím na proslovy
v Moravský Třebový.


V Moravských Budějovicích
jsou kolíci převelicí.


Hned si tě berou ne
v Moravském Berouně?


V Moravském Krumlově
jsou přirození
ukázkově růžové.


Neustále lízány
jsou ženy v obci
Morkovice-Slížany.


Nejen prostě,
však i sprostě
umí píchat
lidi v Mostě.


I v zákoutí zeleně
hupsnou na to v Mšeně.


V Mýtě
pleskne tě
po kýtě.(L)
Autor LIBIDiÁŘ, 11.07.2017
Přečteno 572x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí