Sexuální zeměpiss (O)

Sexuální zeměpiss (O)

Anotace: Města na O

Sbírka: Sexikon

Ohne tě i v průchodě
v Odolené Vodě.


Po orgasmu v Odrách
je pořádně mokrá.


Žádní pidižvíci
nejsou v Olešnici.


Ženy v Olomouci
mají ňadra dmoucí.


Hupsnou i do křoví
v Oloví.


Ve městě Opava
styk není otrava.


Muži netápou v Opočně,
nastávíš-li se opačně.


Laskání oblasti šíjové
dělá zázraky v Orlové.


Orgasmy společné
mají v Osečné.


Na tvrdém pendreku
rajtují v Oseku.


Užijí si
i skryti v jehličnanech
v Oslavanech.


Ve městě Ostrava
je každá píchavá.


Sexem k tělesné obnově
věnují se v Ostrově.


V Otrokovicích
mají sperma na lících. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 13.07.2017
Přečteno 575x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí