Sexuální zeměpiss (S)

Sexuální zeměpiss (S)

Anotace: Města na S

Sbírka: Sexikon

Pořádně jim mlaská
tam, kde leží Sadská.


Ženy v Sázavě
působí lákavě.


Nejradši v Seči
ženy u kouření klečí.


Ve městě Sedlčany
zapomeň na zábrany.


I venku v mrazících
souloží v Sedleci-Prčicích.


Nemusíš rozumět fonetice,
když chceš zasunout v obci Sedlice.


Ve městě Semily
se předtím vždy umyli.


Povalí tě i na dlaždice
obyvatel Sezemice.


Oči z tebe nespustí
v Sezimově Ústí.


Klidně se sbalme
ve Skalné.


Občas si
hrají na kameramany
ve městě Slatiňany.


Všechny svědí v klíně
ve Slavičíně.


Ve Slakvově u Brna
šeptají si slůvka jadrná.


Zapalují před tím svíce
v obci Slavonice?


Erotické prádlo v buticích
nakupují lidé ve Slušovicích.


Užijte si slečno
tam, kde leží Smečno.


Nosí se jako pávice
obyvatelky Smiřice?


Sexu, ne křížovce
dají přednost ve Smržovce.


Nic tak nezabaví
jako sex v Soběslavi.


Tam, kde leží Sobotka,
dělal to i Sobotka?


V Sokolově
se chovají pudově.


Umějí to pohádkově
v Sokolově.


Všechny měsíce
prosouloží
v obci Solnice.


Styk pořádně prokřičí
ve Spáleném Poříčí.


Cítí se po tom
fanfárově
ve Staňkově.


Ve Starém Městě
strč jí tam pěstě.


Tváří se
purpurově
ve Stárkově?


Sexuální stoupenci
žijí ve Starém Plzenci.


Sex přijde vhod
v obci Stod.


Můžeš mu vyhovět
ve Stochově.


Obyvatelé města Strakonice
upřednostňují polohu na koníce.


Ve Stráži nad Nežárkou
vzrušují se kdejakou
sexuální narážkou.


Budeš šmahem
ve Stráži pod Ralskem.


Je hříchem neříci,
že to chceš v Strážnici.


Ve Strážově
podlehneš i vdově.


V Strmilově
tě bude vábit medově.


Touha stoupá příkře
ve Stříbře.


Ve městě Studénka
je do sexu každá nadšenka.


Nejen v ložnici
souloží
v Suchdole nad Lužnicí.


V obci Sušice
rádi věnují čas erotice.


I sexuálně střemhlavou
najdeš ve Světlé nad Sázavou.


Sexuální představy
splní ti obyvatelé
obce Svitavy.


Ve Svobodě nad Úpou
mají ženy dírku úzkou.


Ojede tě zkrátka
muž z města Svratka. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 17.07.2017
Přečteno 617x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v Ostravě
šuká hlava na hlavě

v Opavě
dělají to váhavě

v Hlučíně
ze zadu jedině

u Kozelce
šukaj mělce

chlapi z Karviné
nejraděj na jiné

no, takhle jde psát hodinu za hodinou a den za dnem bez přestávky, ale proč? jaký to má smysl?

17.07.2017 09:25:48 | hledač

proč ne :)

17.07.2017 09:31:41 | LIBIDiÁŘ

ano, to je asi jediná možná odpověď :-)

17.07.2017 19:35:00 | hledač

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí