Sexuální zeměpiss (Z)

Sexuální zeměpiss (Z)

Anotace: Města na Z

Sbírka: Sexikon

Buď ve střehu
v Zábřehu,
ať v ní
nemáš kolegu.


Půjdeme do grupy
ve městě Zákupy?


Lízají si výfuky
ve městě Zásmuky?


Ve Zborihu
souloží
na každém rohu.


Nemusíš být výsost,
aby sis užil
ve městě Zbýšov.


Ve městě Zdice
sexují
i přes
největší hice.


Ve Zlatých Horách
mají nejradši orál.


V ženské skulině
jsou rádi muži ve Zlíně.


Tam, kde leží Zliv,
je sexuální nabídka vtip?


Ve Znojmě
se ukojme.


Nad Sázavou ve Zruči
při tom slastně mručí.


Mají penisy obří
obyvatelé Zubří? (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 23.07.2017
Přečteno 663x
Tipy 4
Poslední tipující: Rbb, Básník Karel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí