Vodník

Vodník

Anotace: Pozor na něj - je to ďábel... ;)

 

Vodník pikle kuje

kolem něj panna pluje

krásnou ploutví zavlní

on se rychle postaví

Musí být mou!

 

Kraulem slečna plave

přestala však náhle

podvodní rodeo uviděla

ihned rázem zbrunátněla

ze situace vilné!

 

Vodník se smál

 s pannou rudě plál

piruetu vykroužili

tak nádherně souložili

Navždy je mou!

 

Ve vodě už slečna není

na břehu se krásně kření

utírá celé mokré opálené rozpálené tělo-naprosto boží

když milý Vodník s mořskou pannou pod hladinou se množí

Stále!

;)

 

 

 

Autor Ondra, 23.06.2023
Přečteno 168x
Tipy 12
Poslední tipující: annanymsová, Alala, kozorožka, Misha, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

joo, pod vodou se to krásně dělá...

23.06.2023 08:24:38 | stormeater

Díky moc, Storme a máš recht ;)

Ať se daří fajnově :)

23.06.2023 09:47:31 | Ondra

Nejsou nutné ...
Pikle zbrklé
a dej na sebe pozor Vodníčku.

23.06.2023 03:26:44 | Fialový metal

Velice Ti děkuji, Fialový :)
Upravil jsem ;)

Ať se Ti skvěle daří :)

23.06.2023 03:57:23 | Ondra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí