Nebýt

Nebýt

Anotace: Nikdo nepřichází. Jen úzkost se pomalu vkrádá do mých žil jako jed, znova a znova...

Sbírka: Dívka, která se vznášela nad zemí

Nikdo nepřichází.
Jen úzkost
se pomalu vkrádá
do mých žil jako jed,
znova a znova snažící se
otrávit zbytek života,
který ve mně zbyl.

A má rozechvělá duše
vrhá temné stíny
do bizarního prostoru,
v němž pomalu umírám.

Jim Morrison zpívá
Light my fire,
trpké víno
mi stoupá do hlavy
a hořkost
v mém znaveném těle
se ozývá jako křik mučícího.

Láska,
ta jediná,
pro kterou bych ještě chtěla dýchat
stále nepřichází,
tak pro co žít?

Pro přeludy,
pro prchavé okamžiky,
kdy se naplno ponořím
do přítomnosti,
vědoma si jejího blížícího konce.
Iluze štěstí.


Cigarety
a pohled na hvězdy
mě na chvíli spasí.

Nebýt
nebýt
nebýt.
Autor horkosladka.symfonie, 01.05.2012
Přečteno 857x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí