Proč píšu

Proč píšu

Anotace: Píšu, abych se nezbláznila sama ze sebe. Píšu, abych zapomněla, že jsem. Píšu,...

Sbírka: Dívka, která se vznášela nad zemí

Píšu, abych se nezbláznila sama ze sebe.
Píšu, abych zapomněla, že jsem.




Píšu, abych se stala myšlenkou
a přestala být duší uvězněnou v těle.
Proudy slov, to jsou slzy,
které prolévám na papír.

Píšu, abych se vyléčila.
Píšu, abych sama sebe pochopila.

Píšu, abych se zbavila smutku,
který nosím ve svém nitru.
Píšu, abych zjistila, kdo jsem.


Píšu, protože neumím žít.
Píšu, abych přestala cítit úzkost ze smrti.

Píšu, protože psali všichni, kdo trpěli.
Píšu, protože jedině tak mohu
být sama sobě přítelem.

Píšu, protože neumím mluvit.
Píšu, protože má slova jsou výkřiky
a já potřebuju řvát.
Autor horkosladka.symfonie, 01.05.2012
Přečteno 808x
Tipy 2
Poslední tipující: aley, Floragrass
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšu úplně ze stejných důvodů. Jen mi to tak nádherně nezní.

25.06.2012 00:03:36 | Floragrass

Nápodobně.

09.06.2012 17:15:39 | nepřihlášený komentátor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí