Stvorila ma tma

Stvorila ma tma

Anotace: záblesk jemného naručia ktoré bolo poslané dať mi slobodu ...

stvorenie zrodené s tmi
to ktoré bolo tebou odsudené na večnosť
do žalára uvrhnuté od nevinného veku ...
čakalo na hlas jasného svetla ..

šťastie do srdcia vylieva ten záblesk sekundy
a otázky prúdia do srdca
prečo si ma tvoj pán nechal pre seba
nedovolí mi aby som patril všetkým

nedaruje mi nádych čerstvého vzduchu ....

prečo nie ?
moje slzy už dávno stvorili rieky moria oceány..
to snad nestačí?
bude dlho trvať toto zatmenie pod ruchom hanbi
tma ma nemiluje iba skrýva pred zrakom sveta ...


dovolíš mi otvoriť tvojím kľúčom moje srdce ?

pustíš do mna svoje svetlo ?
Autor Darken Salem Jesus, 15.06.2014
Přečteno 542x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí