Bolest

Bolest

Anotace: ...

Kolik bude ještě bolesti, krve a utrpení?
Kam ztratila se empatie, láska a souznění?
Prý pán tvorstva a vládce celého světa,
jak egoisticky a hloupě zní mi tato věta.
Kdo tedy korunoval nás na pány této Země?
Jen my sami a to hromadí ten hněv ve mě!
Bez mrknutí oka vyměníme lidskost za kata,
z chamtivosti klidně vyvraždíme všechna zvířata.
Zvíře je dnes méně než-li člověk a to není v pořádku,
chtěl bych vidět jak sám nasadíš na krk si tu oprátku.
Tvrzení, že lidstvo je dobré proměnilo se v prach,
pro peníze z kožichů nevadí nám ani krev na rukách.
Je mi líto těch co nemohou sami se bránit,
proti kulkám holé tělo nedá se přeci chránit!

"Už slyším lovce, pozoruji je v tichu z vody,
chtějí uspat mě, svázat a nasadit okovy.
Stáhnout mou rodinu z kůže a nasadit si jí na nohy,
tak musím použít to na co mám největší vlohy.
Bez soucitu střílet do nás to vy lidé umíte,
stahujete naše děti z kůže ani se nezapotíte.
Vaše pasti zbytečně zabili nejedno zvíře,
klidně si lovte pro jídlo, ale všeho v míře."

Snažím se tu mluvit za ty co nemají hlas,
ještě není pozdě na změnu však pomalu utíká nám čas.
Pokračovat takto dále budeme určitě litovat,
vždyť oni dávají nám lásku stále a učí nás milovat!!

Autor WIRUS, 20.09.2014
Přečteno 519x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, Jort, Naylit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí