7.9.2011

7.9.2011

Anotace: Černý den hokeje...

Vzpomínám si na ten den
jako by to včera bylo,
myslel jsem si : " Je to jen sen! ",
když média to zaplavilo.

Pro hokejový národ
hrozná tragédie,
na tři skvělé hokejisty
už se slunce neusměje.

Tři jména!
Tři hvězdy!
Tří Mistři Světa!
Dodnes v uších mi zní
ta památná věta :

" Rachna, kachna to to letělo! "

V ten moment srdce národa se zastavilo!

Josef Vašíček,
Karel Rachůnek,
a Marek Jan -
tři hrdinové národa
kterým život nebyl přán!

Tak ještě naposledy pro Vás skandujeme :

Hoši děkujeme!!


Nikdy nezapomeneme!!


To Vám slibujeme!!

Autor WIRUS, 23.09.2014
Přečteno 425x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí