Jing a jang

Jing a jang

Anotace: Dotekem ďábla kousek od prádla něco mi taje do klína a trochu si hraje že nemá...

Dotekem ďábla
kousek od prádla
něco mi taje
do klína
a trochu si hraje
že nemá zájem
- abych mu spadla
do vína
tak
ode dna sklenic
vdýchám Tě do plic
cpu si Tě pod jazyk
za nic
a možná jen
za trochu odvahy
budu Tvá jediná???????????????????????????????
Či druhá v pořadí,
když děti tvé Tě na chvíli opustí.
Ďablem jsem i andělem tvým,jak
jing a jang,jak dvě poloviny mince.
Autor seveal, 09.02.2015
Přečteno 537x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí