taschocoso

taschocoso

Anotace: !!!!

těžknou víčka pracujícího odsouzence odsouzeného k mrhání večerem...
dokážu si představit lepší večer než sedět po xté na muzikálu který už znám z hlavy...song za songem herci řvou do diváků, já řvu vnitřní bolestí....má to smysl? raději sedět na zakouřeném baru, vařit večeři ženě či hnát si žiletku hlavou.....tři hodiny čekání pro důležitý však úkon ....utrápený láskou k divadlu ...
Autor 6run6e, 18.10.2016
Přečteno 541x
Tipy 1
Poslední tipující: CoT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí