Záře na nebi

Záře na nebi

Viděl jsem záři na nebi,

záblesk, co rozpůlil oblohu.

Viděl jsem tu záři…,

z oka spadla mi slza.

 

Stál jsem, jak zmrazený,

obloha padala a s ní i můj strach.

Vzpomínám na tebe a tvůj smích,

tvůj žal i hněv.

Srdce mi svírá,

vzpomínka na tebe.

 

Vždy jsem ti toho chtěl tolik říct,

proč vždy byla spousta času.

Proč nenacházel jsem správná slova,

nebyla vůle...

už to vím.

 

Omluvu mou neuslyšíš,

v duši mé mne tíží.

Neplakej, lásko má,

dívej se na hvězdy.

Autor Scia, 27.08.2019
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí