Čas plyne, bolest zůstává

Čas plyne, bolest zůstává

Pět let co jsi odešel
A nechal mě tady
Dlouho bylo těžké
Najít zase v životě klady

Chybí mi ty chvíle
Kdy spolu jsme byli
Ty veselé okamžiky
Kdy spolu jsme žili

Ty večery plné smíchu
I vážnost našich slov
Ta lehkost bytí našeho mládí
Co k neřestem tak často svádí.

Byla to jízda
Byla to párty
Bylo to doma
A tam ty..

Pak najednou šok
A ty už jsi tu nebyl




Kdo mi teďka zase řekne
“Holka ty jsi debil”
Autor Vanesa01, 19.12.2020
Přečteno 225x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé... Opravdu, nežij minulostí, protože jinak... holka, Ty jsi debil :o) Sama jsi si o to řekla :o)

19.12.2020 15:45:21 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí