jarní úklid

jarní úklid

Anotace: nepopulární nedopis

dalas mi život

já to chápu

vidím a přijímám

každý den v zrcadle


dalas mi život

to víš

jak se stydím

že to nenávidím


popsala jsi mě permanentkou

brzo jsem pochopila

že bych byla radši

kdybys to ze mě smyla


dalas mi roky,

které jsi namalovala na černo

a sama jsi věřila,

že se začnou třpytit


dala sis pocit,

že za to můžou všichni,

kromě tebe, samozřejmě

a neslyšela


ucpala jsi mi žaludek,

když jsi mluvila,

a doteď není jistý,

jestli někdy bude čistý


měla jsem v tobě vzor,

kterým nikdy nechci být,

pro své blízké

byť snažím se v tom nerýt


vrtala jsi moc hluboko,

když jsi mířila na všechny,

které jsi měla po boku,

a nikdy nic nehojila.. ani omluvou


mám tvoji krev,

no mohly mě potkat i horší věci,

dalas mi život přeci

 

děkuju

 

naštěstí mám z tebe jen půlku,

proto ti tohle nikdy nepošlu,

netrestám tě, lituju,

že tohle o tobě píšuve svých -nácti i -ceti


už nikdy ti nebudu dcerou,
můj terapeut říká,

že to neva,

cílem totiž je,
nebát se být mámou

 

Autor komantytapel, 26.02.2021
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, vůně mraků, Marten, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můžeš to udělat přesně naopak...

26.02.2021 18:24:50 | vůně mraků

Očistec. Když člověk protlačen je jizvou.

26.02.2021 15:20:45 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí