v lese

v lese

     

 

      ze zpráv :

      Po osmileté Julii Sleegers pátrají kolem Čerchova na Domažlicku stovky

      policistů.

 

 

      Světlé vlásky

      už nesvítí

      pod nohama listí

      už nešustí

      na mechovém polštářku

      děvčátko leží

      její oči už nevidí

      její uši už neslyší

      černou postavu

      co v dáli mizí

      jen stromy to viděly

      jen stromy to slyšely

      ty stromy teď mlčí

      možná i pláčou

      nikdo už Julinku nevzbudí

 

      nechoďte děti do lesa

 

 

 

Autor rybka, 11.10.2021
Přečteno 200x
Tipy 1
Poslední tipující: paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úplná óda na naději...

12.10.2021 10:08:21 | Luky-33

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí