Zlomený záda

Zlomený záda

Anotace: Výpliv, campy zamilované

Jseš nula
Ona hlášku na povrch vyplula

Rádio vypnula
Neznale tě vyhodila

Odešel jsi po svých
Z ulice provází tě smích

To není legrace
Takhle domů se potácet

Zlomený záda
Měla tě na chvilku ráda

Už jsi doma
Morální kocovina

Čí je to vina
Snad její, polovina

Jsi jiná
A na pohled roztomilá

Kdy návštěva zas?
To není jen na nás
Autor Duo Cacadýn, 12.10.2021
Přečteno 177x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí