Když spadne hvězda, chybí někomu?

Když spadne hvězda, chybí někomu?

Anotace: pokus o první nerýmované zamyšlení..

Když spadne hvězda
chybí někomu?
Jiným hvězdám, vesmíru?
Nevím...

Když opadá listí
pláčou stromy?
A vítr sténá v holých korunách
snad jemu se stýská.

Když vyprchá láska,
kam se ztratí?
Přejde jinam, kde jí více chtějí?
Nevím...

Ale hvězdy hasnou,
listy letí,
láska umírá,
porád, stále.
A my lidé to musíme jen nést...
Autor Nazgulll, 01.11.2021
Přečteno 226x
Tipy 13
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Jan Kacíř, Friday, Iva Husárková, Fialový metal, Fractura cordis aperta, Megan, Vivien
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné a hluboké

08.06.2023 13:09:23 | Quenya

Ano. Pokorně přijímaná slova.

02.11.2021 21:07:59 | mkinka

Krásné. Pokora.

01.11.2021 21:43:55 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí