Můj osud

Můj osud

Je to osudem
Dělat děti nebudem

Ani v zahrádce za zdí
Ani jako kamarádi

Dlouho v hlavě jsem tě měl
Představu svíjejících těl

Vím že jsem byl pouze otrokem
Ale vyléčen jako jedním dotekem

Vím na co je sex bez lásky
Vždyť z lásky se maj dělat dětičky
Autor Duo Cacadýn, 24.11.2021
Přečteno 213x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Friday, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné.

25.08.2023 09:43:53 | mkinka

Ano je to smutné, ale snad i trochu pravdivé.

25.08.2023 11:30:27 | Duo Cacadýn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí