....jsem tak rád, že jste, pane....

....jsem tak rád, že jste, pane....

Nedávno mi říkal
jeden bývalý student - dnes (ne)úspěšný advokát
 
- pane docente,
"já jsem tak rád, že jste!"
- úplně mě tím
přivedl do rozpaků,
asi ho zaujal
nějaký článek,
odborný
 
říkám si v duchu,
i když na duchy
jinak moc nevěřím....
 
Advokát pokračoval:
manželka mi nedávno
přišla na  bokovky dvě 
a ještě jsem
v opilosti
ten měsíc naboural
 vůz...rodinný
 
žena na mě křičela -
Proč zrovna já
jsem si musela vzít takového vola,
já nechci nic říkat,
ale já jsem asi ta nějvětší kráva na Jižní Moravě
(a takhle "nic neříkala" další dvě a půl hodiny)
....avšak po pár dnech
defenzívy
jsem dostal spásný nápad
- já jí , jakoby omylem,
ukázal ty Vaše básničky
na LITER.CZ
pro pět ran do úzetka,
ta koukala,
jak Paroubek na  vajíčko letící,
a za pár minut
když se trochu vzpamatovala
pokorně pravila
- no mohla jsem vlastně
dopadnout ještě hůř....
 
- a tak jste mi de facto zachránil manželství,
já jsem tak rád že jste, pane....
Autor Medved23, 01.04.2022
Přečteno 233x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Sonador, Fialový metal, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jímavý příběh...;-)ze života skotu..

01.04.2022 15:03:05 | Marten

:D jj

01.04.2022 14:44:59 | Medved23

No to je spíš hodně veselá pravda, ale i na třetí stranu kdo-to-ví.
Lichotky nečekej a pochvaly se nedočkáš i kdyby na Apríla nebylo hezky.
A již ani muk.
Mimo jiné ... dobrota.

01.04.2022 11:25:49 | Fialový metal

No je to smutné, ale na druhou stranu...

01.04.2022 10:29:38 | paradoxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí