Pokřivené

Pokřivené

Nemám načteno

jak bych ve svých létech 

asi měl mít

 

zaslechl jsem

přeskvostné dílo

básníka našeho z největších

dekorovaného cenou Nobela

 

prostupovaly mnou

vlny studu

zimnice toho kam jsme to dospěli

v rovině rovnostářství

definice co se smí

co je považováno za normu

v době posledních dekád

 

obávám se důvodně

že pokud by kdo napsal 

ódu na malé dívky

 

nenalezl by v současnosti mnoho pochopení

 

přesto je přeskvostná jeho píseň o mal.. dív..

 

 

Autor kudlankaW, 17.02.2023
Přečteno 133x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, Helen Mum, Fialový metal, Marten, kozorožka, Iva Husárková, šerý, Kan, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...politická korektnost je sebevražda lidstva

20.02.2023 10:09:32 | jort1

Nemá to od ní daleko

20.02.2023 13:42:54 | kudlankaW

Děkuji za Tvé zamyšlení, velmi pěkně a citlivě napsáno...

19.02.2023 08:23:14 | Helen Mum

Je milé přečíst si Tvá laskavá slova. Pohladila, děkuji Helen. Měj klidný týden předjaří

19.02.2023 23:40:30 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí