V korunách stromů

V korunách stromů

 

      V korunách stromů

      bez listí

      němé výkřiky duší

      dva výstřely

      dva vyhaslé životy

      čas se zastavil

      hrůzou zkameněl

      andělé smrti na zemi klečí

      pláčou

 

 

Autor rybka, 18.12.2023
Přečteno 66x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, nehledaná, Lighter, Jan Kacíř, o3_gambit, Žluťák, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí