výlet do Bradavic

výlet do Bradavic

 

         V Zapovězeném lese

         hrdě se nese

         napůl člověk napůl kůň

         neosedláš toho tvora

         je to KENTAUR 

         milé děti !

 

 

         Do knížky

         jako záložku

         ukryj jednu ponožku

         Lucius Malfoy že se zlobí ?

         raduje se skřítek Dobby !

 

 

          Vzhůru pírko zlehka stoupá

          na magická slůvka

          WINGARDIUM LEVIOSA

 

 

           

 

 

Autor rybka, 11.11.2022
Přečteno 140x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Sonador, Lighter, Bufik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný výlet Rybko..Děkuji

12.11.2022 00:05:39 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí