Sen

Sen

 

        Když chceš pikýrovat mandragoru, dej si špunty do uší

        ona hrozně křičí

        ty jí chceš dát výprask ?

        Nimbus 2000 nemete, ale dobře létá

        Hedvika zavřela oči, nehouká

        houká Bradavický expres

        ve vlaku se Ron v nose šťourá

        a Hermiona furt poučuje

        podél trati běží Kentaur, cosi ukazuje

        no a jak to bylo dál ?

 

        Já nevím

        z toho snu jsem se probudila

        do našeho světa

        s rozškrábaným čelem

 

        jsem to pořád já - autor rybka ? ? ?

 

 

Autor rybka, 20.05.2023
Přečteno 124x
Tipy 6
Poslední tipující: Ondra, Malá mořská víla, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí