JEN PRO SILNÉ NERVY

JEN PRO SILNÉ NERVY

Anotace: ...občas i mně vytečou...

houpe se na židli sem a tam

vrzavý zvuk bodá do uší

houkání protivné nedá se zastavit

přepadne? přestane?



napětí narůstá vykřiknu nech toho

lezeš mi na nervy však víš

zničíš tu židli a ještě si ublížíš

zklidni se přestaň už



jen to tím zhoršuji dobře to vím

nehtami škrábe se po skráních

na chvíli vrzání přehluší křik

bouchá se do hlavy naráží do dlaní



po chvíli zmlkne koukne se na mě

jakoby pochopil že máme oba dost

nechá se pohladit po vlasech po zádech

zatleská zahejká přepne se na radost
Autor srozumeni, 09.09.2012
Přečteno 625x
Tipy 6
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, poeta, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi to k inspiraci nemáš daleko. Takové životní...

09.09.2012 15:24:49 | poeta

Však jo, to jsou takové momentky. Děkuji.

09.09.2012 15:37:34 | srozumeni

Obdiv
A nic víc
všem kteří vzali tíhu na svá záda..

09.09.2012 09:19:04 | čiči

Diky za koment...

09.09.2012 09:30:57 | srozumeni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí