Navzdory

Navzdory

Anotace: Reálný příběh na motivy nepřekvapivě nepravděpodobného textu písně.

Navzdory hříchům svým

se změnit nezkusím

Ať vyslyší má slova,

tak zítra zase znova

 

Navzdory hříchům svým

je to mým bohatstvím

Dej mi šanci poslední,

jako předtím mnoho dní

 

Navzdory hříchům svým

se trápit nemusím

a možná, že si víc než troufám,

už zas po jiných koukám

 

Prostě ti na rovinu říkám,

Ty budeš doma, nepůjdeš nikam

Jsi pro mě zázrak století,

já hledám další oběti

Autor vkl, 26.10.2012
Přečteno 651x
Tipy 3
Poslední tipující: Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí