Nevědění

Nevědění

Anotace: Vyplynulo to samo. Myšlenky, jež trápí každého jedince.

 

Slunce pálí mé oči,

 

přímo do nich vypaluje díru.

Díru hodnou světa.

Světa, ze kterého roste vztek.

Číší z něj nedostatek.

Nedostatek pro nás.

Naše děti.

Děti budoucnosti.

Budoucnosti naší štěstěny.

 

Nic nás nechrání, ani on,

 

jehož jméno je šampión.

Šampión hodný obdivu.

Obdivu místo štěstí.

Štěstí v neštěstí.

Neštěstí smrti.

 

Tak jaká je ta naše budoucnost?

 

Slunce teď vychází každý den.

Den stvořený pro život.

Život, ale není jen o slunci.

Slunci, jež uvnitř zahaluje temnotu.

Temnotu, ze které máme strach.

Strach z nevědění.

Autor Klaný, 05.03.2013
Přečteno 534x
Tipy 5
Poslední tipující: Sky, Miriska, lipo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí