sám sebe nazvat hrdě bohém

sám sebe nazvat hrdě bohém

Sníval jsem o tom, že dám světu hrdinský epos
Sonet, sbírku básní, román nebo příběh co nezná čas
Všechno to byl jenom sen, zdálo se mi leccos
Teď už najisto vím, že s posledním výdechem utichne můj hlas.

Nedám světu vzpomínku na to, kdo jsem byl
Nepřinesu revoluci, světlý zítřky pro všechny kolem
Kdo si bude pamatovat, kdo jsem a jak jsem žil
Já, ten kdo se odvážil sám sebe nazvat hrdě bohém.
Autor Dominic Sabre, 21.09.2013
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nikdy nevíš...spousta nejlepších básníků se proslavila až po smrti ;-)

21.09.2013 19:29:31 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí