Novoročňí

Novoročňí

Anotace: zhodnocení stavu počasá venku ... písané jak mi zobák narosteu, čiže v mojém rodňím Záhoráckém dialekce ...

to nám ten Nový rok
začíná pjekňe,
sedzíme na rici
čumíme do bedňe.

Venku zas počasí
že ti lúto psa vyhnat
eslik tak ceuý rok
to rači sa posrat !

Nesvící suníčko
nesype sa sneh
počasí na prdel
jak pyteu plný buech !

Neňí chuci tancovat
a už vúbec né spívat
v takýto Nový rok
chce sa iba zívat ...

bluesman
Autor eMHart, 01.01.2014
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí