Než zavřem své oči navždy

Než zavřem své oči navždy

Anotace: Život je cesta k umírání a někdy jsme na to sami a jindy dva

Ona: Dáváš - co si jen může přát holka v čase bláznivém
lásku,trápení to znám to není o čem sním.

On: Nebe - nebo snad věčný žár - po smrti toužíš děvče mít?
Všechno mám a dám - stačí jen říct - co budeš chtít?
Než zavřeš svý oči navždy - vše co chceš ti můžu dát
Než zavřeš svý oči navždy - budu dál tu s tebou stát

Za čas - zjistíš že míň je víc a když chceš získat o čem sníš
i když se v dálce ztrácí cíl musíš ruce v pěsti mít

Ona: Tak to dělám - nebrečím - neplazím se jak had
žít život svůj - tak při mě stále stůj a pak dál se můžem ptát
Než zavřu svý oči navždy - co si můžu ještě přát?
Než zavřu svý oči navždy - co ti můžu vůbec dát?

Ona: Dělám co mi řekneš On: jsem jen pouhý život tvůj
Ona: Než mi hlavu setneš On:hlavně na svých nohách stůj

Ona: Snad před sebou mám spousty dnů - než příjde i můj čas
Snad zbývá ještě spousta snů - než navždy ztichne i můj hlas
Než zavřu svý oči navždy - co si můžu ještě přát?
Než zavřu svý oči navždy - co mi můžeš ještě dát?

Ptám se

On: Spoustu snad,spoustu snad - jak říkám - spoustu snad - kdo ví?
Autor Fonlord, 17.02.2014
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí