Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: úsměvy z peřin

Chtěla bych popsat krajiny.

Myslím všechny, které vidím,

jsou plné barev, plné vůní.


Chtěla bych popsat krajiny a obličeje.

Všechny, které potkám,

jsou plné výrazů, plné příběhů.


Chtěla bych popsat krajiny,obličeje a pocity,

které cítím.

Jsou barevné, plné vůní a tváří se, že chtějí psát příběhy.


Chtěla bych.

Autor Skořicová princezna, 06.03.2014
Přečteno 454x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, J's .., básněnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

právě jsi to udělala...

13.03.2014 11:17:21 | enigman

Děkuji!

16.03.2014 11:39:25 | Skořicová princezna

Chtěla bych poznávat i znát, snad život dá ti správný prstoklad...

07.03.2014 06:49:27 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí