Pravda v korku

Pravda v korku

Anotace: Jak to může asi dopadnout, když místo vytažení korku a následného vychutnání lahodného vínka musíte toho hajzlíka zarazit dovnitř, protože prostě to víno moc chcete a jemu se zase nechce ven...

Ve víně je pravda, no vo tom žádná.
Jenže tahle rada je tak trochu zrádná.
Škoda, že je, mrška, vždy až na dně ukrytá.
Přestože láhev zdatně vypitá
na stole postává,
odpověď někde vsátá v korku zůstává.
Příště chce to šikovější vývrtku,
či silnější paži,
bych nezůstala zase u zmetku,
co pravdu i chuť zmařil...
Autor Estelle, 15.06.2014
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí