Výročí

Výročí

Anotace: ...

Pojď se bavit o smrti,

vždyť už nám není dvacet

a bůh ví kdy tu budem zase

takhle sedět

takhle bez dětí

 

Pojď listovat vzpomínkami

ne,nechci kazit večer

natož hloupě brečet

nad fotkami

 

Litovat toho, co už není

a co bývalo dřív tak samozřejmé

jak po noci den.Dejme

tomu, že jsme smrti blíž.

Ta není k zastavení.

 

Tak ti v den našeho výročí

znovu hladím vlasy

a i když náš smích zhasl

při vzpomínce na smrt

naše láska, ta ji odročí.

Autor Veri, 12.11.2014
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí