Rozsviť svět

Rozsviť svět

 

  ROZSVIŤ SVĚT 

 

   Někdy je svět šedý, 

   sama nevím,

   zda rozsvítím 

   ho dalším dnem

   či dalším stoletím,

   proletím kolem tebe

   a tvoje oči rozzářím, 

   jen ať víš, že jsem

   skutečná

 

   chci říct: 

   nezoufej

   když slzy kutálí se, 

   ony pohladí tě, 

   kdo jiný to udělá

   než ony a já, 


   jsem pro tebe

   jen tvá

   jsem naděje,


   volej mě,

   jsem tu dnes,

   budu i zítra.

   


   

   

 

 

 

 

 

 

Autor Daniela, 05.12.2014
Přečteno 383x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, Petbab, jitka.svobodova, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí