obyčejné přátelství

obyčejné přátelství

Anotace: Můj opravdový Přítel, který je stále se mnou i když je na kilometry daleko..

člověk furt hledá, duši s ním spojenou,
na cestě životem jsou si pak oporou vzájemnou.

hledáme přítele co nás pochopí,
zahřeje u srdce když se loď potopí.

lodička stlučená s pár kusů klád,
svázaná přátelstvím jenž lze tak jednoduše rozvázat..
záleží tedy na každém z nás,
zda na výběr přátel klademe velký důraz.

Mám jednu loďku, na kterou je spoleh,
nikdy se nepotopí, až takové má uzle!!

vydám se klidně přes celý oceán,
bez jediné pochyby že loď se potopí nám.

Svázaná je čistým přátelstvím, to má prý lana ze všech nejsilnější!
Přátelství upřímné lana dotáhne, náklonnost k druhému přidá jim na síle.

Děkuji za to že spolehnutí v tobě mám,
to musí platí s obou stran, jinak by loď nejela ani o kousek dál.

Naše loď stlučená ze zbytků dříví,
oproti ostatním v titanic se mění.

Naše společná loďka přátelství... slibuji ti upřímně že se nikdy nepotopí!!
Mám tě ráda ..
Autor kezniklovka, 14.12.2014
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, vodnař, Laven De Brig, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlavně že nemá špunt...

15.12.2014 19:08:25 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí