Ráno

Ráno

Anotace: Sesbírám ještě zbytky snů

Ráno

Sesbírám ještě zbytky snů
ze kterých moudrá nejsem
jen moje myšlenky starosti
v noci promítly se do obrazů
které se slily v beztvarou hmotu


Chytám dnes tmavé ráno do rukávu
a jako kouzelník s ním mávnu
Vezmu si kousek představy tvé tváře
Rázem jsem u tebe lehám na polštáře
Smutek ten všechno zmaří
proto ti s úsměvem dnes přeji
ať se ti všechno dobré zdaří!
Autor Veronika Telepat, 16.03.2015
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí