Vědět,ale nebýt

Vědět,ale nebýt

Anotace: Zešílím z barev a zmrznu na kost.

Je tu tma a není tu otvor,stožár v poli a snad rukojet nebo nevím.
Jazyk skřípnul ve chvíli,kdy jsi začal mluvit.
Mé zlo se ztrácí v tvé přítomnosti,má mysl se nepotácí v tvé nedoknutelnosti.

Někdy se přihodí,že lidská duše smrdí.
Když bolest,tak aby byla bolest,když slza,aby byla slza.
Vlekoucí srdce do éteru těch nespočetných večerů,v kterých víra neumírá.

Jsi ve mně.
Jako nůž,když se v ráně otáčí,ale mě nebolíš,mě ne.
Skoba za očima.
Nikdy nic nemáš a váhu tomu nepřikládáš.
Nemluvíš,používáš série úsměvů,gest a pohybů.
Jsi slovo a já jsem kdeco.
víno nedopiješ a jednou,jednou ve mně uschneš ..

Jsem tady jen na chvíli .
Autor petronelije, 05.04.2015
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zalitá chvíle...

07.04.2015 08:38:46 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí