Říjnový den s tebou

Říjnový den s tebou

Anotace: Říjnový den s tebou

Říjnový den s tebou

Máš ve vlasech
říjnové slunko
alej plnou jeřabin.
Vítr zaržál úhorem
polí oblohou
v kalužích cest.
Říjen voní oblaky
blátem slepenou
podrážkou bot.
Břicha vlaštovek slunkem
listy deštěm
kameny slupkou jeřabin.
Máš ve vlasech
mokrá kopyta
větru na dlani obzor.
Miláčku otevři prsty
odemkni oblaka
spadlé do cest.
Křídla vlaštovek krouží
větrem tlukou soumrak
blátem až do nebes.

Prsty kroužím Velkým
a Malým vozem prameny tvých
vlasů stříbrným kruhem
náušnic.
Autor Elias, 18.05.2015
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tož to je expresivní, že už to snad víc ani nejde, navíc takhle v půli května. ST :)

20.05.2015 14:43:48 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí